Atpakaļ pie tēmām

Atsauksmes par ATE

  • @evgenijsandreik Sep 22, 2020
    Dalībnieks

    Labsvakars! Jānomaina bremžu klučus un diskus. Daži stipri iesaka ATE. Tie kas jau brauc – kādas ir atsauksmes, ir OK?

    Atbildēt

    Atvērta

    22.09.20

    Jaunākā atbilde

    27.09.20

    Atbildes

    3

    Skatījumi

    619

  • @enijslazovskis Sep 23, 2020
    Dalībnieks

    bija man ATE bremžu kluči. Kas nepatika: nedaudz put, un arÄ« padārgi! Bet labais ir tas, ka nečīkst, bremzē teicami. Ja nauda ir – iesaku, tikai jāuzmanās, ka nenopērk viltojumu. oficiālajā majaslapā var pārbaudÄ«t vai prece nav viltojums un tas ir ir bÅ«tiski!

    Atbildēt
  • @budreikoevars Sep 24, 2020
    Dalībnieks

    vēl vasaras sākumā nomainÄ«ju visu bremžu klučus. Aizmugurē uzliku parastoss jau no pārbaudÄ«tas vācu tirdzniecÄ«bas markas ATE 13.0460-7195.2. PriekÅ”a nolēmu pamēģināt arÄ« no ATE, bet keramiskos (palasÄ«ju labas atsauksmes forumā no Ford Kuga II Ä«paÅ”nieka) un uzliku CERAMIC 13.0470-7193.2. AtŔķirÄ«bu sajutu – bremže pārliecinoÅ”i, bet ne strauji. Iesaku . Ceru, ka keramiskie diski un kluči dils lēnāk nekā parastie.

    Atbildēt
  • @rdumpji Sep 27, 2020
    Dalībnieks

    Kluči pa pirmo! Put maÄ·enÄ«t, bet bremzē vienmēr un visur! Galvenais, ka tie nepārkarst (ne vienā vien lÄ«kumotā trasē ir pārbaudÄ«ts) un tiem ir tāda Ä«paŔība (neatceros to gudro nosaukumu), bet ja nospiež pedāli ar nemainÄ«gu spēku, tad bremzÄ“Å”anas efektivitāte nedaudz pieaug. Esmu apmierināts.

    Atbildēt

Uz tēmām / ziņām var atbildēt tikai reģistrējoties

Instalējiet AUTODOC CLUB lietotni!

Jūsu personiskais auto izdevumu pārvaldnieks, apkopes padomi, atgādinājumi par pieteiktajiem apmeklējumiem un apkopes intervāliem, patstāvīga remonta instrukcijas - tas viss Jūsu tālrunī.

Autodoc CLUB app qr-code
Skenēt

Lai lejupielādētu lietotni:

Autodoc CLUB App icon