Atpakaļ pie tēmām

pret aizdzisanas kods
RENAULT TWINGO I (C06_)

  • @user_96019 Sep 01, 2020
    Dalībnieks
    Labdien. man ir RENAULT TWINGO 98gada  kuru nevar pielaist jo sanak ka strada pretaizdzisanas sistema. no  YOUTUBA uzinaju ka vajadzigs atblokesanas kods kuru var dabut izjaucot aizdedzes atslegu. No atslegas ieksienes to kodu es dabuju bet tagad nezinu kada majas lapa vai kur vins jaieraksta lai dabutu pret aizdzisanas atblokesanas kodu(tie ir etri cipari). Cerams ka no mana stasta sapratisiet ko velos uzinat.
    Atbildēt

    Atvērta

    01.09.20

    Jaunākā atbilde

    03.09.20

    Atbildes

    1

    Skatījumi

    254

  • @janka_niknais Sep 03, 2020
    Dalībnieks

    Sveiki.
    Bija man arÄ« tāda Å”aize ā€“ un pameklējot internetā uzgāju programmiņu ar nosaukumu ā€œtrantirā€
    un padomiem kā ā€œizvilktā€kodu, ievadÄ«t to un pielikt atslēgu pie vietas. Pa soļiem ir tā:

    1. Atveriet atslēgu, un uz iekŔējās plastikāta korpusa virsmas bÅ«s uzlÄ«me ar piecu zÄ«mju (burti un cipari) kombināciju ā€“ kodu
    2. 
    ievadiet atslēgas kodu programmā ā€œtrantirā€.
    3.
    saņemto četru ciparu kodu jāievada Å”adā veidā:
    3.1. 
    Ievietot atslēgu un pielaist aizdedzi. Imobilaizera lampiņa ātri mirgo
    3.2. 
    neizslēdzot aizdedzi, uzspiest un turēt tādā stāvoklÄ« salona durvju atvērÅ”anas\aizvērÅ”anas pogu (nav svarÄ«gi atvērÅ”anas vai aizvērÅ”anas režīms). Imobilaizera lampiņa uz sekundi nodziest un sāk mirgot ar 1.5 sekundes intervālu. UzmanÄ«gi (acis nemirkŔķinot), skaitam cik reizes mirgo imobilaizera lampiņa. Ja Immo kods ir 4629 ā€” tadaizskaitot lÄ«dz ceturto reizi lampiņa nodziest ā€” atlaižam salona durvju atvērÅ”anas\aizvērÅ”anas pogu, pirmais koda skaitlis ir ievadÄ«ts. Tad atkal nospiežam salona durvju atvērÅ”anas\aizvērÅ”anas pogu un aizskaitam lÄ«dz sesto reizi lampiņa nodziest un atkal atlaižam salona durvju atvērÅ”anas\aizvērÅ”anas pogu. Tādā paŔā veidā ievadam treÅ”o un ceturto koda ciparu. Pēc pēdējā cipara atlaižam salona durvju atvērÅ”anas\aizvērÅ”anas pogu, iedarbinām autiņu. Kad autiņŔ ir iedarbināts un immo lampiņa deg apmēram 30 sekundes, tātad kods ir ievadÄ«ts pareizi. Autiņu nevar iedarbināt un lampiņa mirgo ā€“ ir atlikuÅ”i vēl divi mēģinājumi lÄ«dz nobloķējas atkal (nobloķē uz laiku, gaidÄ«Å”anas laiks 15 minÅ«tes) Imobilaizeris ir atbloķēts. Tagad vajag ā€œpiesietā€ atslēgu:

    4Izslēdzam aizdedzi. 10 sekundes turam nospiestu salona durvju atvērÅ”anas\aizvērÅ”anas pogu. Pēc pāris sekundēm centrālā atslēga aizslēgs\atslēgdurvis. Iedegsies sarkana diode.

    5. Tagad mÅ«su rÄ«cÄ«bā ir 15 sekundes, lai ļoti ātri trÄ«s reizes 1,5 sekunžu laikā nospiestu pogu uz atslēgas, vērÅ”ot tās infrasakano izstarotāju uz infrasarkano staru uztvērēju automaŔīnā (parasti salona griestos) ā€“ apmēram 30 cm attālumā. Centrālā atslēga iedarbinās funkciju aizslēgt\atslēgt. Ja ir otra atslēga, tad ar to izdarām to paÅ”u. Man tas nostrādāja, vari pamēģināt.

    Atbildēt

Uz tēmām / ziņām var atbildēt tikai reģistrējoties

Instalējiet AUTODOC CLUB lietotni!

Jūsu personiskais auto izdevumu pārvaldnieks, apkopes padomi, atgādinājumi par pieteiktajiem apmeklējumiem un apkopes intervāliem, patstāvīga remonta instrukcijas - tas viss Jūsu tālrunī.

Autodoc CLUB app qr-code
Skenēt

Lai lejupielādētu lietotni:

Autodoc CLUB App icon