Atpakaļ pie tēmām

Tēma aktuāla visām automaŔīnām BMW

@lacitiszermena
22.09.2020 18:42
Dalībnieks

Čau visiem! Manam BMW E39 ir pienācis laiks nomainÄ«t atsperes un amortizatorus. Džeki iesaka nopirkt tÅ«ninga komplektu no BILSTEIN vai EIBACH, lai pazeminātu autiņu par 30-40 mm. Tipa autiņŔ izskatÄ«sies daudz labāk! Kā tur Ä«sti ir? AutiņŔ izskatÄ«sies labāk? Ir vērts darÄ«t tā vai tomēr labāk piemeklēt atbilstÄ«gu standartu pēc Å”asijas numura?

Atvērta

22.09.20

Jaunākā atbilde

18.02.24

Atbildes

3

Skatījumi

419

• @zenijakalnini
    23.09.2020 22:05
    Dalībnieks
    Es gan tā nedarītu.Man domāt, ka ražotājs labāk zin kādas rezerves daļas ir ir labākas autiņam - kāpēc mainīt konstrukciju?

• @silinszakline
    24.09.2020 23:31
    Dalībnieks
    Gribi paspēlēties ar tÅ«ningu? Pamēģini! reāli sajutÄ«si atŔķirÄ«bu. Sēdināts par 30-40 mm - tas ne Ä«paÅ”i bÅ«s pamanāms, jo vecās atsperes jau ir "iesēduŔās". Bet pats autiņŔ bÅ«s cietāks un labāk turēsies uz ceļa. Es savam uzliku - un esmu ļoti apmierināts.
  • @P. Z.
    18.02.2024 02:22
    Dalībnieks
    sveiki, atrodi labu auto servisu RÄ«gā un kamer remonte iznomā automaŔīnu Å”eit https://primeauto.lv/lv/auto-noma
Instalējiet AUTODOC CLUB lietotni!
Jūsu personiskais auto izdevumu pārvaldnieks, apkopes padomi, atgādinājumi par pieteiktajiem apmeklējumiem un apkopes intervāliem, patstāvīga remonta instrukcijas - tas viss Jūsu tālrunī.
Skenēt QR kodu priekÅ” AUTODOC CLUB lietotni
Skenēt

Lai lejupielādētu lietotni:

• - noskenējiet QR kodu
  • - lejupielādēt no App Store
  • - lejupielādēt no Google Play
Autodoc CLUB App icon