Atpakaļ pie tēmām

Atsauksmes par ATE

@evgenijsandreik
22.09.2020 18:47
Dalībnieks

Labsvakars! Jānomaina bremžu klučus un diskus. Daži stipri iesaka ATE. Tie kas jau brauc – kādas ir atsauksmes, ir OK?

Atvērta

22.09.20

Jaunākā atbilde

27.09.20

Atbildes

3

Skatījumi

879

• @enijslazovskis
    23.09.2020 22:14
    Dalībnieks
    bija man ATE bremžu kluči. Kas nepatika: nedaudz put, un arī padārgi! Bet labais ir tas, ka nečīkst, bremzē teicami. Ja nauda ir - iesaku, tikai jāuzmanās, ka nenopērk viltojumu. oficiālajā majaslapā var pārbaudīt vai prece nav viltojums un tas ir ir būtiski!

• @budreikoevars
    24.09.2020 23:41
    Dalībnieks
    vēl vasaras sākumā nomainÄ«ju visu bremžu klučus. Aizmugurē uzliku parastoss jau no pārbaudÄ«tas vācu tirdzniecÄ«bas markas ATE 13.0460-7195.2. PriekÅ”a nolēmu pamēģināt arÄ« no ATE, bet keramiskos (palasÄ«ju labas atsauksmes forumā no Ford Kuga II Ä«paÅ”nieka) un uzliku CERAMIC 13.0470-7193.2. AtŔķirÄ«bu sajutu - bremže pārliecinoÅ”i, bet ne strauji. Iesaku . Ceru, ka keramiskie diski un kluči dils lēnāk nekā parastie.

• @rdumpji
    27.09.2020 23:31
    Dalībnieks
    Kluči pa pirmo! Put maÄ·enÄ«t, bet bremzē vienmēr un visur! Galvenais, ka tie nepārkarst (ne vienā vien lÄ«kumotā trasē ir pārbaudÄ«ts) un tiem ir tāda Ä«paŔība (neatceros to gudro nosaukumu), bet ja nospiež pedāli ar nemainÄ«gu spēku, tad bremzēŔanas efektivitāte nedaudz pieaug. Esmu apmierināts.
Autodoc CLUB App icon
Vai pienācis laiks nomainīt detaļas? Saņem vēl labākus piedāvājumus mūsu Veikala lietotnē.
Skenēt QR kodu priekÅ” AUTODOC CLUB lietotni
SKENĒT MANI