Atpakaļ pie tēmām

Vibracija Hundai I30, 2007
HYUNDAI i30 CW (FD)

  • HYUNDAI i30 CW (FD) 1.6 CRDi
    @user_519268 JÅ«l 15, 2022
    Dalībnieks
    Sveiki. 
    VarbÅ«t kāds var ieteikt, ko darÄ«t. Apnicis, ka neviens serviss nevar atrast vainu. Auto braucot uz 90 sāk vibrēt, vibraciju nevar noteikt, vai no riepām iet vai kuzava. Bet uz arÄ« atkarÄ«gs no cela, uz dažādiem ceļiem vibracija var bÅ«t lielāka var bÅ«t mazāka. Visā ritoŔā nomainÄ«ta, pusasis, bremžu diski, kluči. Visi spilveni. Jaunā stÅ«res reika. Diski un riepas mainÄ«tas jau vairākas reizes. Un nekas nemainās. Servisi plata rokas. Savirze taisÄ«ta.bukses un stÅ«res pirksti jauni. VarbÅ«t kādam ir kāds padoms. 
    Atbildēt

    Atvērta

    15.07.22

    Jaunākā atbilde

    21.07.22

    Atbildes

    1

    Skatījumi

    224

  • HYUNDAI | SANTA FƉ II (CM)
    @janeks JÅ«l 21, 2022
    Dalībnieks
    Izskatās, ka pusmaŔīna ir nokomplektēta ar jaunām rezerves daļām! ja jau servisos nevar noteikt, kas par vainu, tad forumā diezin vai kāds pateiks kur tas suns aprakts. pareizākais bÅ«tu atrast vienu, bet labu automehāniÄ·i kurÅ” atrastu problēmas cēloni (vajag pačekot atsauksmes par apkārtnes meistariem) un sadarboties ar viņu lÄ«dz problēma bÅ«s atrisināta.
    Atbildēt

Uz tēmām / ziņām var atbildēt tikai reģistrējoties

Instalējiet AUTODOC CLUB lietotni!

Jūsu personiskais auto izdevumu pārvaldnieks, apkopes padomi, atgādinājumi par pieteiktajiem apmeklējumiem un apkopes intervāliem, patstāvīga remonta instrukcijas - tas viss Jūsu tālrunī.

Autodoc CLUB app qr-code
Skenēt

Lai lejupielādētu lietotni:

Autodoc CLUB App icon