Atpakaļ pie tēmām

Vibracija.
HYUNDAI i30 (FD)

  • HYUNDAI i30 CW (FD) 1.6 CRDi
    @user_519268 Aug 19, 2021
    Dalībnieks
    Sveiki. VarbÅ«t var kāds padalÄ«ties. Lieta tāda, ka man ir Hundai I30, 2007 gads 1.6 CRDI. 
    CÄ«nos ar auto vibrāciju. Kas ir braucot ar ātrumu sākot no 70 lÄ«dz 90km/h uzņemot ātrumu nav, bet ievēroju ka nedaudz pārnesuma kloÄ·is vibrē. Bet ne uz visiem ātrumiem. Bet atkarÄ«gs arÄ« no ceļa. Kad brauc uz 110 vibracija pavisam minimālā. RitoŔā daļa visa samainÄ«t, tÄ«ko pusasis abas pilna apmērā nomainÄ«tas, jauni amartizator.Bremzu diski un kluči jauni. Suporta komplekti arÄ«. Pārējā ritoŔā arÄ« visa samainÄ«ta. Nopirkti jauni metāla diski. Riepas ar citas uzliktas. SajÅ«ga grozs jauns. Bet vibracija nekur nav pazudusi. VienÄ«gā atŔķirÄ«ba ka ar vissezonas riepām bija daudz m axaka, ar vasaras tagad ir lielāka, maŔīna smagāka, un baigi dzird katru bedri. Jau esmu bijis trijos servisos, bet visi saka Tev tur viss jauns, rausta plecus. Dizelisti ar neko nesaredz. Kaut sprauslas nav baudÄ«tājs. Tas ir uz kādiem 2000 apg.un vairāk, citreiz tā vibrē ka traks. Motora spilveni visi jauni. VarbÅ«t kādam tā ir bijis?
    Atbildēt

    Atvērta

    19.08.21

    Jaunākā atbilde

    24.08.21

    Atbildes

    1

    Skatījumi

    416

  • @Andris Jēkabsons Aug 24, 2021
    AUTODOC eksperts

    Ja nav veikts, tad pamēģiniet riteņu balansÄ“Å”anu. Ir publiski pieejama informācija par to, ka pie ātruma 100 km/h un uz 14 collu riteņa ir nelÄ«dzsvarotÄ«ba 15-20 g, diska slodze bÅ«s lÄ«dzÄ«ga triecienam ar trÄ«s kilogramu āmuru ar frekvenci 800 reizes minÅ«tē.

    Atbildēt

Uz tēmām / ziņām var atbildēt tikai reģistrējoties

Instalējiet AUTODOC CLUB lietotni!

Jūsu personiskais auto izdevumu pārvaldnieks, apkopes padomi, atgādinājumi par pieteiktajiem apmeklējumiem un apkopes intervāliem, patstāvīga remonta instrukcijas - tas viss Jūsu tālrunī.

Autodoc CLUB app qr-code
Skenēt

Lai lejupielādētu lietotni:

Autodoc CLUB App icon