Atpakaļ pie tēmām

Vibrē un izsit zilu dūmu,piedarbinot!!! VW Golf V Hatchback (1K1) (10.2003 - 02.2009)

VW GOLF V (1K1) 1.9 TDI
A. R.
06.04.2025 16:51
Dalībnieks

Sveiki!

Meklēju palīdzību. Nesen iegādājos auto, Golf5 1.9tdi 77kw.

Par problēmām

Piedarbinot aukstu dzinēju, kādas 20-30sec vibrē, motors un izsit zilu dūmu, pēc tam, nav nekādi dūmi, pat ne melni, viss paliek labi.

1)sākumā domāju varbūt kvēlsveces, tās visas nomainiju, rezultāda nebija,arī kvēlsveču releju nomainiju, arī bez rezultāta, vienīgi nezinu ka ir jāslēdz pie kompja,pēc nomaiņas,jo to neesmu darijis.

Bet no kļūdām, kas ir uzmetuŔās, uz ekrāna, rādās saistÄ«bā ar atgāzēm kkas, palÄ«du apakŔā, pamainiju ka nav vispār katalizatorā tas tievais temperatÅ«ras lasÄ«tājs izpÅ«tējam, to vel nēesmu paspējis ielikt,pat nezinu kapēc viņŔ nav.

Otra kļūda ir saistībā ar ABS,tas laikam saistībā ar to ka rocene neiet viena pusē un tur abs nak klāt, bet nezinu vai ar to ir kada saistība . Vairāk kļūdu itkā nemet,

Auto esmu tikko iegadājies, tā kā gribās atrisināt Ŕīs problēmas+

ArÄ« degvielas patēriņŔ Ŕķiet pēc kompja ļoti liels, es pat teiktu ap 7l uz simta, un tas ir daudz priekÅ” 1.9 tdi.

Varbūt kāds var palīdzēt,

Pēc tāspus minÅ«tesauto braucot vispār neraustās un iet ļoti labi. Un Ŕķiļotauto, nelec arÄ« uz pus griezienu, teiktu ka pat mazliet ilgāk. Filtrus nēezmu vel paspējis mainÄ«t, esmu pasÅ«tijis gan eļļu ,gan filtrus, bet nezinu vai tam ir nozÄ«me Å”ajā jomā

Atvērta

06.04.25

Jaunākā atbilde

06.04.25

Atbildes

0

Skatījumi

78

Autodoc CLUB App icon
    Vai pienācis laiks nomainīt detaļas? Saņem vēl labākus piedāvājumus mūsu Veikala lietotnē.
    Skenēt QR kodu priekÅ” AUTODOC CLUB lietotni
    SKENĒT MANI