Atpakaļ pie tÄmÄm
Citas VW tÄmas, kas jÅ«s varÄtu interesÄt
Amarok VispÄrÄja vibrĆ cija
VW Amarok Pick-up (2HA, 2HB, S1B, S6B, S7A, S7B)
3
201
28.03.24
NestrÄdÄ miglas lukturi
VW Transporter IV Van (70A, 70H, 7DA, 7DH)
3
321
02.10.20
Zobsiksnas maiÅas intervÄls
VW
3
1533
09.03.21
logu tiritaji
VW PASSAT Variant (3B6)
2
463
05.04.22
aizmugurÄjÄs gaitas devÄjs
VW POLO
2
440
05.10.20
VW Golf suportu nomaiÅa
1
328
24.06.20
Vai pienÄcis laiks nomainÄ«t detaļas? SaÅem vÄl labÄkus piedÄvÄjumus mÅ«su Veikala lietotnÄ.

SKENÄT MANI
Sveiki!
MeklÄju palÄ«dzÄ«bu. Nesen iegÄdÄjos auto, Golf5 1.9tdi 77kw.
Par problÄmÄm
Piedarbinot aukstu dzinÄju, kÄdas 20-30sec vibrÄ, motors un izsit zilu dÅ«mu, pÄc tam, nav nekÄdi dÅ«mi, pat ne melni, viss paliek labi.
1)sÄkumÄ domÄju varbÅ«t kvÄlsveces, tÄs visas nomainiju, rezultÄda nebija,arÄ« kvÄlsveÄu releju nomainiju, arÄ« bez rezultÄta, vienÄ«gi nezinu ka ir jÄslÄdz pie kompja,pÄc nomaiÅas,jo to neesmu darijis.
Bet no kļūdÄm, kas ir uzmetuÅ”Äs, uz ekrÄna, rÄdÄs saistÄ«bÄ ar atgÄzÄm kkas, palÄ«du apakÅ”Ä, pamainiju ka nav vispÄr katalizatorÄ tas tievais temperatÅ«ras lasÄ«tÄjs izpÅ«tÄjam, to vel nÄesmu paspÄjis ielikt,pat nezinu kapÄc viÅÅ” nav.
Otra kļūda ir saistÄ«bÄ ar ABS,tas laikam saistÄ«bÄ ar to ka rocene neiet viena pusÄ un tur abs nak klÄt, bet nezinu vai ar to ir kada saistÄ«ba . VairÄk kļūdu itkÄ nemet,
Auto esmu tikko iegadÄjies, tÄ kÄ gribÄs atrisinÄt Ŕīs problÄmas+
ArÄ« degvielas patÄriÅÅ” Ŕķiet pÄc kompja ļoti liels, es pat teiktu ap 7l uz simta, un tas ir daudz priekÅ” 1.9 tdi.
VarbÅ«t kÄds var palÄ«dzÄt,
PÄc tÄspus minÅ«tesauto braucot vispÄr neraustÄs un iet ļoti labi. Un Ŕķiļotauto, nelec arÄ« uz pus griezienu, teiktu ka pat mazliet ilgÄk. Filtrus nÄezmu vel paspÄjis mainÄ«t, esmu pasÅ«tijis gan eļļu ,gan filtrus, bet nezinu vai tam ir nozÄ«me Å”ajÄ jomÄ